Lieve allemaal,

Je kan er niet meer omheen, het Corona-virus.
Mensen werken thuis, bedrijven gaan dicht… in ieder geval tot 6 april.
Maar is het virus dan geweken? nee natuurlijk niet, is de verspreiding dan gestopt? nee ook dat niet.

 

Hoe gaan we hier mee om en hoe kunnen we er met z’n allen toch nog een beetje een positieve draai aan geven? En gaat of is Beauty-Plan gesloten?

 

Aller eerst, Beauty-Plan is nog open.
MAAR wel met aangescherpte regels, de hele dag wordt er gepoetst met pure dettol, de deurkrukken, pinapparaat, stoelen (wat niet?), kom je binnen moet je gelijk je handen wassen. Bij hoesten/niezen of andere klachten niet komen!! Van te voren wordt er gebeld met de klanten over het hoe en het wat van de behandeling en of we deze door laten gaan.

 

Uiteraard geldt voor mij het zelfde, krijg ik klachten of mensen in mijn nabije omgeving is de salon gelijk gesloten.

 

Op dit moment is het vanuit de overheid ook niet verplicht om de salon te sluiten. Bij pedicure behandelingen zitten wij op zo’n afstand met bescherming om, dat besmetten eigenlijk niet gaat, zegt nooit nooit want niemand weet nog wat dit virus precies doet. Dan de vraag: is het slim om de salon open te houden? Op dit moment ja, want de mensen met de likdoorns, ingroeiende nagels etc. moeten ook geholpen worden anders krijg je daarmee problemen en moeten artsen naar dat soort situaties kijken terwijl er op dit moment mensen met ergere klachten en problemen zijn.

 

Kom je liever niet naar de salon maar wil je toch graag producten hebben of een cadeaubon (alvast voor moederdag…) geen probleem, dan komen wij deze bij u brengen en kan er met een betaalverzoek betaald worden. Producten kunnen wij bij de deur neerzetten en cadeaubonnen passen door de brievenbus, hierdoor hoeven we geen contact te hebben.

Uiteraard zijn wij gewoon te bereiken, zowel telefonisch als via de mail en hopen wij op een goede afloop.

 

Liefs,
Beauty-Plan