Hotze Buwaldastraat 4, 9076 HG, Sint Annaparochie
+31 (0) 682902527
info@beauty-plan.nl

Mama massage

Professionele behandelingen van top tot teen

Als jij er zal zijn, vindt iedereen dat heel fijn. Een baby nog zo klein en fijn, zal een klein deeltje van deze wereld zijn.


Een zwangerschap is vaak een hele mooie periode in het leven van een vrouw, je lichaam is bezig met het maken van een mensje. Een mooie, maar soms ook een zware, periode voor zowel je lichaam als geest. Je lichaamsgewicht neemt toe dat weer kan zorgen voor allerlei lichamelijke ongemakken. Vanaf 16 weken zwangerschap wordt daarom een zwangerschapsmassage geadviseerd.

Zwangerschapsmassage Beauty-Plan Sint Annaparochie

Bij ons vindt de zwangerschapsmassage plaats op een speciaal ontworpen massagetafel waarin een uitsparing zit voor zowel de buik als de borsten. Hierdoor kun je dus heerlijk ontspannen op je ‘buik’ liggen. Vind je deze houding niet prettig dan is het ook mogelijk om de massage in de zijligging te ervaren. Een massage tijdens de zwangerschap zorgt voor een goede bloedcirculatie en ontspanning voor je lichaam en geest. Vanaf 16 weken tot en met het einde van de zwangerschap is het mogelijk om deze ontspannende massage te ervaren.


Zwangerschapsmassage 30 minuten. € 30,00
Rug


Zwangerschapsmassage 45 minuten. € 50,00
Achterkant van het lichaam


Zwangerschapsmassage 60 minuten. € 65,00
Voorkant en achterkant van het lichaam, buik mag maar hoeft niet, geeft dit vooral aan


Zwangerschapsmassage 75 minuten. € 80,00
Voorkant en achterkant van het lichaam + gelaatsmassage


Deze website auteursrechtelijk beschermd