Behandelingen, de meeste mensen die hier voor de eerste keer komen komen voor een pedicure behandeling. Tijdens de behandeling wordt er vaak gevraagd waarom we zoveel verschillende ruimtes hebben in het pand en wat voor behandelingen we dan nog meer geven.

Laat ik jullie nou gewoon af en toe eens vertellen over de behandelingen welke wij hier hebben

 

Laat ik beginnen met onze bio peeling.

De bio peeling is een peeling welke van binnen uit werkt. Dat wil zeggen dat de werkstoffen welke wij gebruiken de huid binnen dringen en daar aan het werk gaan. De peeling stimuleert de huid om de verstikkende dode cellen los te laten.

De peeling zelf bestaat uit de volgende bestandsdelen:
– mineraalrijke zoetwaterspons
– microkristallen van vulkanisch gesteente
– natuurlijke afscheiding van de acaciaboom
– zetmeelkorrel uit de wortelstok van de pijlwortel
– fijngemalen heermoesstengels
– gedroogde en fijngemalen goudsbloemblaadjes

Tijdens de behandeling wordt de huid goed gereinigd met een reiniging speciaal op het huidtype aangepast. Vervolgens gaan wij stomen zodat de poriën goed open gaan staan en wij eventuele gerstekorrels, mee-eters en andere onzuiverheden kunnen verwijderen. Hierna wordt de peeling gemaakt, deze wordt verwarmd in een olie brander en is dus ook een warme peeling. De peeling masseren wij zachtjes in, laten we even intrekken en wordt er dan weer af gehaald. Je merkt nu dat de huid wat prikkelig aan voelt, dit zijn de kleine prikjes van de zoetwaterspons welke je voelt.

Na de peeling brengen we een masker aan dit is om de huid weer te kalmeren.
Na het masker komt het serum en de cremes om de huid te verrijken met zuurstof, te voeden en te hydrateren.

 

Als de behandeling klaar is voelt de huid super zacht en ziet er gelijk stralend uit. Omdat de producten van binnenuit werken kun je merken dat het na een aantal dagen iets begint te schilferen, je krijgt nu een mooie frisse huid terug.

Je kan deze behandeling los boeken of in kuurvorm, in kuurvorm doen we 3 behandelingen in 10 dagen tijd.