De wellness treatments zorgen voor een heerlijke ontspanning en zijn een combinatie van een lichaamspakking en massage.

Wellness treatment 60 minuten
Tijdens dit heerlijke wellness treatment wordt de rug gescrubd met een heerlijke zachte scrub. Door het scrubben worden de dode huidcellen verwijdert waardoor de producten die we na het scrubben aanbrengen beter door de huid worden opgenomen. Na het scrubben wordt de pakking aangebracht op de rug. Tijdens de inwerktijd van de pakking worden de achterzijden van de benen gemasseerd. Na het verwijderen van de pakking volgt een ontspannen rug massage.


€65,00
Wellness treatment 90 minuten
Een pakking ontgift, verzacht en hydrateert en zorgt voor een diepe ontspanning.

Bij dit treatment beginnen we met het scrubben van de rug waardoor dode huidcellen verwijderd worden. Hierna wordt de pakking aangebracht op de rug. Tijdens het intrekken van de pakking scrubben we de achterkant van de benen en masseren we deze. Na de massage brengen we ook op de benen de pakking aan en gaan we verder met het verwijderen van de pakking op de rug waarna we vervolgens de rug masseren. Na het verwijderen van de pakking op de benen sluiten we de behandeling af met een heerlijke gelaatsmassage.


€95,00
Lichaamspakking 45 minuten
Met de lichaamspakking beginnen we met het scrubben van de achterkant van het lichaam, hierna draaien we om en wordt de voorkant van het lichaam gescrubd. Na het scrubben wordt er afgedoucht. Als de scrub is afgedoucht brengen we eerst op de achterkant van het lichaam de pakking aan. Hierna wordt er plaatsgenomen op de behandelstoel en brengen we de pakking aan op de voorkant van het lichaam. Je wordt ingepakt in folie en daarna lekker warm toegedekt, nu kan het ontspannen beginnen en de pakking lekker intrekken.


€47,50