shutterstock_649160605

Zwanger zijn is een van de mooiste periodes in het leven van een vrouw. Een bundeltje geluk is in de maak om voor te zorgen en ontzettend veel van te houden.

Tijdens de zwangerschap gebeurt er ontzettend veel met en in het lichaam van een vrouw. De buik groeit, borsten worden groter, je kunt last krijgen van allerlei zwangerschapskwaaltjes maar bovenal ben je vaak erg moe. Want hoe mooi de tijd ook is dat je zwanger bent, het vergt ook heel erg veel energie.

De zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage. Hierbij wordt het gehele lichaam gemasseerd waardoor zowel moeder als kind heerlijk tot rust komt. Naast de heerlijke ontspanning is deze massage ook zeer geschikt bij het hebben van last van de rug of vasthoudend vocht.

De zwangerschapsmassage wordt aangeraden vanaf 16 weken zwangerschap. Voor deze tijd is het kindje nog te kwetsbaar doordat het sterk in ontwikkeling is.

Deze massage wordt gegeven op een heerlijk verwarmde stoel waarbij de achterkant van het lichaam via zijligging gemasseerd wordt.

Tip: deze massage is ook erg leuk om cadeau te geven!

Rugmassage  30 min.  € 30,-
gehele achterkant  45 min. € 45,-
gehele achterkant + voorkant benen  60 min. € 60,-
gehele lichaam + gelaat/hoofdhuid  75 min. € 75,-