Wat weer een nieuws..

We hadden het natuurlijk zien aankomen dat we nog enige tijd dicht moeten blijven maar het dan toch weer zo horen doet toch wel erg pijn. Een tweede lockdown en nu een sluiting tot en met 9 februari… Zoals Rutte gisteren zei: we zien licht aan het einde van de tunnel. Denk ik bij mezelf: in mijn tunnel is het wel erg schemerig, bijna donker.

De afgelopen tijd vond ik het erg lastig om er nog wat positiefs in te zien. Om door te blijven gaan en het bijltje er niet bij neer te leggen. Zoals de overheid zegt dat ze komen met steunpakketten.. Nou helaas vallen wij, als beauty en pedicure branche hier niet onder. Wij krijgen helaas geen enkele steun.

Ondertussen heb ik mijzelf weer herpakt en heb ik er ook weer zin in om wel door te gaan. Brengen wij gezellig jullie producten en cadeaubonnen bij jullie langs en mogen wij open zijn voor de mensen die ons echt nodig hebben (wij zijn immers medisch pedicure)

Ik wil jullie steun en support dan ook enorm bedanken en hoop dat jullie lekker door gaan met het bestellen van producten en cadeaubonnen (het makkelijkste om te doen via de mail, info@beauty-plan.nl)

Wij gaan weer verder met er een positieve draai aan geven en de salon weer gereed te maken zodat we jullie straks allemaal weer kunnen behandelen.

Lieve groet,
Leona