Beauty-Plan is een schoonheidssalon en medisch pedicure praktijk in Leeuwarden. U kunt hier van top tot teen terecht voor een heerlijke behandeling. Eigenaresse Leona Visser verzorgt allerlei heerlijke behandelingen voor lichaam, gezicht, handen en voeten.

Geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling of massage. Ook kunt u in de salon terecht voor het verven en epileren van wimpers en wenkbrauwen of het laten verzorgen van uw handen. Daarnaast is Leona medisch pedicure en kan zij zowel in de salon als op locatie uw voeten verzorgen. Liever een andere behandeling op locatie uit laten voeren? Informeer dan naar de mogelijkheden.

   

   

Leona Visser, eigenaresse van Beauty-Plan

Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Leona Visser, allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Mijn salon zit sinds 9 december 2017 gevestigd aan de Hoveniersstraat 6 in Leeuwarden. Voorheen (sinds december 2014) gevestigd aan de Vincent van Goghstraat in Leeuwarden.

De salon kenmerkt zich door o.a. de rustgevende, sfeervolle en moderne uitstraling en bevindt zich op loopafstand van het centrum en is per auto of fiets makkelijk te bereiken. U kunt bij mij terecht voor professionele behandelingen op het gebied van huid en voet verzorging.

Aandacht voor de cliënten vind ik erg belangrijk, zowel persoonlijke aandacht als voor de huid en/of voeten. In de salon wordt gewerkt volgens de Ham code zodat hygiëne, arbo en milieu gewaarborgd zijn. Elke cliënt die binnenkomt wordt in de watten gelegd en moet het gevoel hebben dat hij of zij de eerste in de salon is van die dag.

Regelmatig worden cursussen en bijscholingen gevolgd om goed op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en behandelingen in de beauty en pedicure branche. Daardoor kan ik de kwaliteit bieden die u verdient.

Beauty-Plan is aangesloten bij ProVoet en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP).

Ook leuk om te weten: wij zijn het enige officiële verkooppunt van de NoordKroon producten.

Kijkt u gerust verder op de website en misschien mag ik u binnenkort begroeten in de salon.

Lieve beauty groet,

Leona Visser

Opleidingen en cursussen

Jaren Opleiding / Cursus School / Plaats
2012 – 2015 Management for Beauty and Wellness Friese Poort te Leeuwarden
2015 – 2016 Pedicure Noord Nederlandse Academie te Heerenveen
15 – 09 – 2016 Medex: Nut en Noodzaak van ingredienten Medex
2016 – 2017 Medisch Pedicure Noord Nederlandse Acadmie te Heerenveen
14 – 11 – 2016 Medex Professional Medex
29 – 08 – 2017 Purebeau Fibroblast Derma Cosmetica te Gouda
16 – 10 – 2017 Product training Mila d’Opiz Mikos
04 – 11 – 2017 Orly GELFX Noord Nederlandse Academie
20 – 11 – 2017 Allround Refectocil specialist Mikos
januari 2018 Dermatologie schoonheidsspecialist U-Consultancy