Lieve allemaal,

wij zijn weer open!

11 mei was de datum dat wij weer open mochten. Heel blij natuurlijk maar stiekem ook wel heel erg spannend! Want ja straks komt er iemand de salon binnen die besmet is met corona.. De eerste week open zit er al weer op en vandaag zijn we begonnen aan de tweede week. Helemaal geen spanning meer en wat is het weer heerlijk om aan het werk te mogen zijn. De boekingen blijven binnen stromen en mensen zijn al aan het doorboeken tot en met december!

Dus wil je verzekerd zijn van een plekje, voor welke behandeling dan ook wacht dus niet te lang met inplannen 🙂

Tijdens behandelingen nemen wij de telefoon niet aan, dus stuur gerust een berichtje of een mailtje, wij proberen wel altijd dezelfde dag nog terug te bellen.

 

Terugkomend op de coronaperiode.. wat is er nu eigenlijk zo veranderd?

  • Bij verkoudheid, hoesten etc. is het verstandig om de afspraak te verplaatsen
  • Bij binnenkomst moeten jullie als cliënten de handen ontsmetten (hygiëne gel staat op de tafel)
  • Kom zo veel mogelijk alleen, kom je toch samen moet de ander in de wachtruimte wachten, hier is een speciaal plekje voor ingericht.
  • Omdat wij zo weinig mogelijk mensen tegelijk in het pand willen (om besmetting te voorkomen) vragen wij je buiten te wachten tot de andere cliënt weer naar buiten is.
  • Na elke cliënt hebben wij meer schoonmaak werk, zoals stoel, pin apparaat, deurkrukken, werktafel. Mocht je daarom toch even moeten wachten tot alles schoon is vragen wij om je begrip.
  • Kom op tijd, niet te vroeg en niet te laat, zodat men elkaar niet in de weg loopt.

Tijdens de behandelingen dragen wij handschoenen en mondkapjes (zoals wel al gewend bij de pedicure behandelingen) dit doen wij nu ook tijdens de manicure en gezichtsbehandelingen.

 

De lijst die wij hadden om mensen weer opnieuw in te plannen is ondertussen geheel gebeld. Hebben wij jou toch nog vergeten neem dan alsjeblieft contact met ons op zodat we je kunnen inplannen.

 

Wij zien jullie graag allemaal weer terug in de salon.

 

Lieve groet,
Beauty-Plan